Naar Navigatie links
 

Wie ben ik?

U bent waarschijnlijk nieuwsgierig naar de persoon achter deze website. Dat is logisch. Tenslotte wordt er via deze website waardevol antiek zilver verkocht. En u als koper wilt graag weten van wie u koopt.

Ik ben Ole Klabou. Gedurende vele jaren verzamel ik antiek zilver. De interesse werd gewekt door mijn moeder, een vervent antiek liefhebster, die niet alleen veilingen en beurzen afliep (en overigens nog steeds loopt) maar ook vele rommelmarkten in de hoop er haar slag te slaan. Ik ging met grote regelmaat mee en raakte al snel geboeid door deze aparte wereld.

Zowel tijdens als na mijn studie ben ik zelf beurzen en veilingen gaan bezoeken. Al gauw raakte ik geinteresseerd in antiek zilver en kocht ik mijn eerste zilveren voorwerpen. Grotere zilveren voorwerpen zoals een leuk servies en een paar kandelaars, maar ook klein zilver en schepwerk. Nu, vele jaren later heeft dit geleid tot een leuke collectie antiek zilver. En ik ben een hobby rijker.

Wellicht vraagt u zich af waarom ik dan via deze website zilver wil verkopen. Omdat de verkoop van antiek zilver een extra dimensie geeft aan mijn hobby. Het biedt mij de mogelijkheid mij nog intensiever met antiek zilver bezig te houden en hopelijk mijn eigen collectie aan te vullen met fraaie zilveren voorwerpen.