Naar Navigatie links

Overzicht actuele berichten

Overzicht actuele berichten

 • Prijsvergelijking
 • Goed voor u om te weten: De prijzen van het op deze website aangeboden zilver zijn, doet u maar eens 'vergelijkend warenonderzoek', zeer aantrekkelijk. Maar gaat dat dan niet ten koste van de kwaliteit? Nee (!), zonder in te boeten op de kwaliteit van het aangeboden zilver. Want daar staat antiek-zilver voor, kwalitatief gaaf en prachtig zilver. De foto's laten dat ook zien. De vraag werd -terecht- door een mevrouw gesteld, 'Is het zilver authentiek? Kan ik daar op vertrouwen? Maar natuurlijk, dat is gewaarborgd door de op het zilver afgeslagen keuren (zie de foto's bij het zilver), daaruit blijkt dat de stukken authentiek zijn, boven alle twijfel verheven. En indien nodig kunt u ons daarop aanspreken.

 •  
 • Introductie
 • Antiek-zilver.nl is online gegaan in het jaar 2005. De oprichter van deze antiek-zilver website is Ole Klabou. Van beroep advocaat en (zilver) antiquair. Als gepassioneerd verzamelaar van empire-zilver (periode 1790-1825) stort hij zich al sinds jaar en dag op kunstmarkten, beurzen en veilingen en heeft hij zo langzamerhand ‘zijn adresjes’ waar hij gaaf zilver aankoopt.

  Door zijn specifieke en specialistische kennis van het zilver verzamelt Ole zilveren voorwerpen van kwalitatief hoog niveau. De foto’s op de site geven een zo realistisch mogelijk beeld van de staat van het zilveren voorwerp. In de omschrijving van het voorwerp wordt, zoveel mogelijk aan de hand van de zilverkeuren, de zilversmid vermeld, het jaar van vervaardiging en het zilvergehalte. En, aangegeven wordt in welke staat het voorwerp verkeert. Het streven daarbij is om kwalitatief uitstekend zilver op de site te plaatsen. Dat is ook wat het op antiek-zilver.nl aangeboden zilver onderscheidt van het via Marktplaats, Catawiki en veilingen aangeboden zilverwerk, de herkomst is bekend en de kwaliteit ervan gegarandeerd. U kunt Ole er op aanspreken.

  Alhoewel het zilver wordt aangeboden via de website, streeft Ole naar een goed persoonlijk contact en is hij, indien u dat wenst, altijd bereid om een afspraak te maken ter bezichtiging van het voorwerp waar interesse in bestaat. Maar u kunt er ook voor kiezen om het door u aangekochte zilver toe te laten sturen.

 •  
 • Termijnbetaling van uw aankoop
 • Aankopen boven €200,00 kunt u in termijnen betalen. Van € 200,00 tot € 400,00 in 2 termijnen. Zilver met een waarde boven de € 400,00 in 3 termijnen. Het gaat om maandelijkse termijnen waarvan de 1e binnen 2 dagen na ontvangst van het zilveren voorwerp.

  In de praktijk blijkt dit goed te werken.

 •  
 • Verbeterde zoekmogelijkheid op de homepage
 • Door een aanpassing van de homepage kunt u voortaan op de homepage scrollen door al het zilver dat ik aanbied. Wilt u in een rubriek zoeken, bijv. 18e eeuws zilver, dan kunt u rechtsboven op de homepage Collectie intoetsen. Vervolgens opent zich links een lijst met het zilver gerubriceerd. Klikt u op 18e eeuws zilver, dan ziet u al het 18e eeuwse zilver dat wordt aangeboden.

 •